Achtergrond afbeelding

Groepen

Op open avonden

U bent altijd welkom op onze open dagen, maar met meer dan 10 mensen tegelijk wordt het snel druk binnen onze sterrenwacht omdat wij maximaal 30 mensen tegelijk kunnen ontvangen. Als u ons met meer dan 10 mensen wilt bezoeken, vragen wij u om een groepsbezoek buiten reguliere openingstijden aan te vragen.

Buiten reguliere openingstijden

Buiten de reguliere openingstijden kunt u met een groep van maximaal 30 personen de sterrenwacht bezoeken.

Het programma voor uw bezoek stelt u in overleg met ons samen. De kosten bedragen €4 per persoon (incl. koffie/thee) met een minimum van €50 per groep.

Verwonder u in onze zaal over de fraaie opnamen van de Hubble Space Telescope en opnamen van de werkgroep astrofotografie. Luister en kijk naar naar een presentatie over een algemeen of actueel sterrenkundig onderwerp. Bekijk op heldere dagen zelf interessante hemellichamen,  door een van onze telescopen in de koepel of met het blote oog. Combineer het nuttige met het aangename: gebruik onze zaal voor een vergadering tussen de sterren.

Stuur een mail naar info@sterrenwachtcopernicus.nl voor een aanvraag.

Kinderen en jongeren

Als u graag met een groep jongeren of kinderen onze sterrenwacht wil bezoeken, kijk dan op onze pagina over Jeugdeducatie.

© 2023 Volksterrenwacht Copernicus.